Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En utroligt velsmagende ret, der gør det lækre kalvekød endnu mere spændende.
Sådan gør du:
  1. Hak de soltørrede tomater fint og overhæld dem med kogende vand.
  2. Svits løg, hvidløg og champignoner i olie. Tilsæt soltørrede tomater med væske samt vin og lad det simre 5 min.
  3. Drys kalveschnitzlerne med salt og peber og brun dem på en pande med smør. Læg rosmarin ved og hæld tomatsovsen over.
  4. Lad det simre 5 min. under låg, smag til med salt og peber og servér med ris, kartofler eller pasta samt grønsager.
Tips!
Kalvekød med soltørrede tomater er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri