Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFiskKød
Vittello Tonnato hedder den norditalienske klassiker, der også er en populær sommerret herhjemme.
Kalvekød med tunsovs
(6 personer)
Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: 1½ time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 tsk salt
Tundressing:
2 spsk kapers
1-2 spsk citronsaft
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Kom kødet i en gryde og hæld vin på. Spæd med vand, så kødet er helt dækket af væde.
  2. Tilsæt grønsager, laurbærblade, salt og peberkorn. Bring det i kog og skum suppen. Lad kødet koge ved svag varme under låg i ca. 1½ time, eller til det er mørt.
  3. Tundressing: Kom alle ingredienserne i en blender og kør til en cremet sovs. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Skær kødet i meget tynde skiver og anret det taglagt på et fad. Fordél tundressingen over. Pynt med hele kapers og persilleblade.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge