Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Medaljoner:
    Varm smør og olie på en pande, til det er gyldent, og brun kødet ved god varme på begge sider. Steg videre ved lav varme i 4-5 min. på hver side.
  2. Svampesovs:
    Varm svampene med cremefraiche, smag til med sennep, salt og peber.
  3. Råstegte kartofler:
    Steg kartoffelskiverne i olie på en slip let-pande i 6-7 min. på hver side, til de er møre. Lad dem dryppe af og drys med salt.
  4. Spinat:
    Steg løgbådene klare i smør og krydr med salt og peber. Tilsæt spinat og lad den stege med i ca. 1 minut.
  5. Anret medaljonerne med svampesovs, spinat og råstegte kartofler. Pynt med persille og servér.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri