Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg kalvekødet fladt ud og bank det lidt fladere.
  2. Lav et mix af persille, timian, citronskal, løg, kapers og hvidløg.
  3. Fordél blandingen på kødet og rul det sammen til små ruller, der fæstnes med en kødnål.
  4. Varm en lille pande op med fedtstoffet og steg rullerne sammen med kantarellerne i ca. 10 min., til kød og svampe er tilpas møre. Krydr med salt og peber.
  5. Mos: Skyl linserne og kom dem i en gryde med hvidløg, gulerod og selleri. Kog i ca. 35 min., til grønsager og linser er møre.
  6. Stød det til en grov mos eller brug en stavblender. Rør olien i og smag til med salt, peber og citronsaft.
  7. Servér kalverullerne med kantareller og linsemos. Pynt med lidt timian eller persille.

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank året rundt - Middage".
    Køb bogen - klik her
Tips!
Linsemosen kan varieres med jordskokker eller pastinak i stedet for gulerod og selleri.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri