Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Brun stegen på en varm pande i smør og olie og krydr med salt og peber. Læg den i et ovnfast fad. Sæt det i ovnen og tænd på 150 grader. Sæt et stegetermometer i midten af kødet.
  2. Steg ca. 45 min., til centrumtemperaturen er 60 grader. Lad kødet hvile i ca. 15 min. Køl det evt. helt af i køleskab.
  3. Skær kødet i skiver og servér det koldt eller lunt.
  4. Tomat-peberfrugtkompot: skær tomater og peberfrugter i små tern. Bland med fint hakket chili, honning eller sukker, olie og eddike. Smag til med salt.
  5. Lad kompotten trække mindst 30 min. Servér skiver af kød med salatblade, tomat-peberfrugtkompot og godt brød eller boller.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge