Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 220 grader. Udblød de tørrede svampe i kogende vand 20 min. Brun kødet på en pande med olie og tilsæt grønsager, svampe og væske. Tilsæt østerssovs, sesamolie, chilisovs og forårsløg.
  2. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, smag til og lad fyldet køle af. Læg fyldet på den ene langside af dejen. Fold dejen over fyldet og tryk kanten sammen med en gaffel. Læg rullen på en bageplade med bagepapir, pensl evt. med æg og sæt den i ovnen 15-20 min.
  3. Servér med soja- og chilisovs og evt. salat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge