Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Del æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i tynde både. Læg dem i en ovnfast skål.
  2. Pres lidt citronsaft over, så de ikke bliver brune og fordel marmeladen ovenpå æblerne.
  3. Bag æblerne i en varm ovn ved 200° i ca. 15 minutter.
  4. Rør fedtstoffet med kanel og vanillekorn.
  5. Kom kanelremoncen ovenpå de færdigbagte varme æbler, så den smelter.
  6. Server den kolde yoghurt til den lune dessert. Pynt eventuelt med lidt kanel.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek og Mikkel Adsbøl Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge