Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Smelt smør og chokolade sammen ved svag varme.
  3. Sigt melet sammen med krydderierne og bagepulveret og tilsæt salt.
  4. Pisk æggene sammen med sukker og honning og tilsæt chokoladesmørret.
  5. Vend mel og valnødder i dejen og fyld den i en smurt form (22x22 cm).
  6. Bag kagen midt i ovnen 30-40 min. – til den lige akkurat er gennembagt.
  7. Lad kagen afkøle og skær den i firkanter.
  8. Pynt evt. med sigtet flormelis og kanel.
Tips!
Rør evt. ¼ tsk stødt chili i dejen og overrask gæsterne med den „hotte“ smag.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge