Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker cremet, og pisk smørret i æggemassen.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen, og rør dejen sammen. Stil den på køl natten over.
  3. Sigt lidt mel på bordet og dejen. Rul dejen ud i ca. 2 mm’s tykkelse. Stik den ud med en hjerte-formet udstikker, og læg kagerne på bagepapir. Giv overfladen et pust med en vandforstøver – det får sukker og kanel til at binde. Drys herefter med sukker og kanel.
  4. Bag småkagerne ved 175 grader i ca. 7 min.
  5. Tip: Rul kun ca. en femtedel af dejen ud ad gangen, så undgår du, at der kommer for meget mel i dejen ved de gentagne udrulninger.
Velbekomme!
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge