Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørBagværkKalorielet


(Kalorieberegningen er udregnet for 30 g knækbrød)
Kalorier 97 kcal
Protein 3 g 13%
Kulhydrat 21 g 80%
Fedt 1 g 7%
Kostfibre 4 g
Kanelknækbrød
(1 person)
Ingredienser:
25 g gær
et lille nip salt
1-2 tsk kanel
ca. 100 g grahamsmel
Sådan gør du:
  1. Opløs gæren i vand. Tilsæt salt, multisød og kanel. Rør mel i, til dejen kan æltes.
  2. Rul dejen ud i ca. ½ cm’s tykkelse og skær den i rektangler, der prikkes med en gaffel og drysses med en anelse ekstra kanel.
  3. Bag knækbrødene ved 225 grader i ca. 10 min., til de er gyldne og sprøde. Tag dem ud af ovnen og afkøl dem på en rist. Servér brødene med marmelade eller ost.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Tips!
Kanel kan erstattes med tørrede krydderurter som rosmarin, timian eller oregano. Udelad da multisød og drys i stedet knækbrødene med lidt salt.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri