Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader – ikke varmluft.
  2. Overhæld mandlerne med kogende vand og hæld dem på en sigte.
  3. Smut huden af dem og hak dem fint i en foodprocessor.
  4. Hæld dem over i en skål og tilsæt sukker og stødt kanel.
  5. Rør æggehviderne i til dejen er tyk og kan formes.
  6. Dyp fingrene i koldt vand og tril dejen til 20 kugler. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  7. Bland flormelis med stødt kanel og sigt det over dejkuglerne.
  8. Bag dem midt i ovnen16-20 min. – de skal være gyldne.
  9. Lad dem stå på pladen et par min., løft dem forsigtigt af papiret og læg dem på en rist til afkøling.
  10. Opbevar dem i en kagedåse.
Tips!
Hvis kagerne hænger fast i bagepapiret, så læg det over på et viskestykke opvredet i vand. Så slipper de papiret efter et par min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri