Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Kanelringe er en hyggelig variant af kanelsnegle, lavet af en lækker, krydret dej med smør og kanelfyld. Når dejen formes til en ring, bliver den lidt sprødere, da ringe får en større overflade end snegle.
Kanelringe
10 stk.
Arbejdstid: 40 min.
Hævetid: ca. 1 time og 15 min.
Bagetid: 20 min.
Fryse-egnet
Dej:
2½ dl mælk
25 g sukker
ca. 425 g hvedemel
Kanelfyld:
25 g sukker
Sådan gør du:
  1. Drys: Perlesukker Rør smuldret gær ud i lidt af mælken, tilsæt resten af mælken og smeltet smør, sukker, kardemomme og derefter gradvist hvedemel. Ælt dejen glat og smidig. Lad den hæve tildækket ca. 45 min. ved stuetemperatur.
  2. Rul dejen ud i et stykke på 40 x 25 cm. Rør fyldet sammen og smør det på dejen i et jævnt lag. Fold dejen sammen på midten. Skær 10 lige tykke strimler på hver ca. 2,5 cm. Sno hver strimmel og saml den til en krans, tryk samlingen sammen. Læg kransene på bagepapir. Sørg for, at hullerne i kransene er 4-5 cm i diameter
  3. Lad kanelkransene hæve 20-30 min. Sæt bagepladen i en 200 grader varm ovn, og bag kransene ca. 20 min., til de er gyldne og lækre.
  4. De er gennembagte, når det lyder hult, når man banker på undersiden. Afkøles på en bagerist.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri