Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Store og julede kanelsnegle.
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Kom æg, salt og sukker i.
  2. Smuldr smørret i melet, og bland gærblandingen og melblandingen. Ælt dejen kort sammen, til den er ensartet og smidig. Stil dejen til hævning tildækket i ca. 1 time.
  3. Fyld: Rør smør, marcipan, farin, sukker og kanel sammen.
  4. Rul dejen ud til et rektangel (25 x 40 cm) på et meldrysset bord. Smør fyldet på. Rul dejen sammen til en roulade. Skær den i 16 skiver på ca. 2½ cm’s tykkelse.
  5. Læg skiverne på bagepapir. Giv dem et lille tryk, og lad dem efterhæve i 15 min. Pensl med sammenpisket æg.
  6. Bag sneglene på midterste ovnribbe i 15-18 min. ved 200 grader.
  7. Glasur: Kog vandet til glasuren op i en lille gryde. Tag gryden af varmen, og kom hakket chokolade i. Pisk, til den er smeltet. Rør flormelis i til en glat glasur.
  8. Fordél glasuren over de afkølede snegle med en ske.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri