Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Prøv disse superlækre og ekstra snaskede kanelsnegle. Det er en amerikansk klassiker, og de kaldes også „sticky buns“.
Karamel-kanelsnegle
12 snegle
Arbejdstid: 45 min.
Hævetid: ca. 1 time og 15 min.
Fryse-egnede
Kanelsnegle:
100 g (smeltet) smør
1 spsk sukker
25 g gær
lidt salt
ca. 500 g hvedemel
Fyld:
75 g sukker
2 spsk kanel
Topping:
50 g smør
Sådan gør du:
  1. Rør mælken ud i smeltet smør og tilsæt sukker. Smuldr gæren og rør den i, til den er opløst. Tilsæt salt og gradvist mel. Ælt dejen smidig og glat. Lad dejen hæve lunt i ca. 45 min. til dobbelt størrelse.
  2. Rør fyldet til kanelsneglene sammen af blødt smør, sukker og kanel, og sæt det til side.
  3. Gør karamel-toppingen klar, mens dejen hæver. Varm brun farin, smør og sirup i en gryde, til det bobler. Hæld blandingen i en springform, beklædt med bagepapir. Drys med pecannødder eller valnøddekerner.
  4. Når dejen har hævet, rulles den ud i et stykke på ca. 40 x 20 cm. Smør kanelfyldet på dejen i et jævnt lag. Rul dejen sammen til en roulade, skær den i 12 tykke skiver og sæt dem ned i karamellen i springformen. Lad karamel-kanelsneglene (sticky buns) efterhæve ca. 30 min. til dobbelt størrelse.
  5. Bag sneglene ca. 20 min. i en 200 grader varm ovn. Vend dem ud på et fad, mens de stadig er varme. Pas på den varme karamel, når de kommer ud af ovnen. Fjern bagepapiret og del sneglene. Servér dem lune.
Tips!
Sneglene bages som en hel kage „upside-down“. Det betyder, at kagen bages „med hovedet nedad“ i karamel.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri