Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Karamelsnitter er en rigtig lækkerbisken, der er perfekt til en kop kaffe eller te.
Karamelsnitter
12-16 stykker
Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 20 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
Karamelfyld:
200 g sukker
Overtræk:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 220 grader. Læg dejen i bunden af en lille bradepande eller tærteform og prik den med en gaffel. Bag den i ovnen ca. 15 min. og lad den afkøle.
  2. Smelt sukker til gylden karamel på en pande. Tilsæt fløden og rør rundt, til massen koger jævn. Hæld det straks over den bagte tærtebund og lad karamelcremen stivne, f.eks. i køleskab.
  3. Smelt chokolade og smør eller olie i en skål over vandbad og smør det over den stivnede karamelcreme. Lad det afkøle og skær kagen i snitter.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri