Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lunt vand (maks. 37 grader). Tilsæt kærnemælk,
  2. olie, appelsinskal og de to slags mel (hold lidt tilbage).
  3. Ælt dejen godt igennem (5-8 min.). Tilsæt salt og evt. rosiner og ælt et par min. mere.
  4. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse – det tager ca. 1 time ved stuetemperatur eller natten
  5. over i køleskab.
  6. Vend dejen ud på et meldrysset bord og form den til 16 boller.
  7. Lad dem hvile på bagepladerne, mens ovnen varmes op til 225 grader.
  8. Pensl bollerne med appelsinsaft (evt. rørt med sukker) og bag dem ca. 15 min. Stil dem til afkøling på en rist.
Tips!
Krydr evt. dejen med 1 tsk stødt kardemomme.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge