Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Skøn dessert som vor mormor lavede den - den syrlige kærnemælkfromage får her selskab af en frisk jordbær-rabarberkompotkompot.
Kærnemælksfromage med rabarber og jordbær
4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: få minutter
Størknetid: ca. 2 timer
Ikke fryse-egnet
25 g sukker
2 ½ dl piskefløde
50 g sukker
Sådan gør du:
  1. Rør kærnemælken sammen med sukker, vaniljekorn og citronskal.
  2. Læg husblassen i koldt vand ca. 5 min. Fjern vandet. Varm halvdelen af fløden op, smelt husblassen heri og køl det af. Rør fløden i kærnemælksblandingen.
  3. Pisk den anden halvdel af fløden til skum og vend den i. Fordel blandingen i portionsglas og sæt fromagen i køleskabet i ca. 2 timer.
  4. Kompot: Bland rabarberne med sukker og kartoffelmel i et ovnfast fad.
  5. Hæld jordbærsaften ved og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min. Tilsæt jordbærrene og bag, til rabarberne er møre. Afkøl kompotten og server den til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge