Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

KødØvrige
Koteletter er populær på middagsbordet. Her serverer vi dem med spændende tilbehør. Krydderiet er karry, og sammen med selleri og æbler giver det en dejlig ret.
Karrykoteletter med selleri og æbler
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
1-2 tsk karry
10+10 g smør
1 dl fløde
Tilbehør: ris
Sådan gør du:
  1. Steg løg og karry i en gryde med smør 5 min.
  2. Tilsæt selleri og steg under omrøring 5 min.
  3. Tilsæt æbler og steg yderligere et par min.
  4. Krydr koteletterne med karry, salt og peber og brun dem på en pande med smør.
  5. Skru ned for varmen og steg dem yderligere et par minutter på hver side.
  6. Tag koteletterne af panden og hold dem varme. Hæld grønsagerne på panden og steg et par min. Tilsæt fløde og kog sovsen igennem.
  7. Smag til med salt og peber og servér med koteletter og kogte ris.
Tips!
Karrykoteletter er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri