Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens 1 porre og skær den i fine ringe.
  2. Svits ½ tsk mild karry i 1 tsk fedtstof og lad porren svitse med.
  3. Tilsæt ¾ dl løse ris (60 g), 1¼ dl bouillon, ¼ tsk tørret timian og lidt peber.
  4. Lad retten simre under låg i ca. 15 min.
  5. Rens ½ grøn peberfrugt (ca. 50 g) og skær den i fine tern. Bland peberfrugt, 1 dl ærter (ca. 50 g) og 200 g optøede rejer i og lad risottoen simre i yderligere 5 min.
  6. Smag til og lad retten trække i 5-10 min. inden servering.
  7. Sovs: Lad 2 dl syrnet mælkeprodukt (med højst 1,5% fedt) dryppe af i et kaffefilter i ½-1 time.
  8. Smag massen til med 1 spsk tomatpuré, ¼ tsk mild karry, 3-5 dråber tabasco, salt og peber.
  9. Servér risotto med sovs og råkost eller en blandet salat.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „Let mad – til dig der vil tabe i vægt” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri