Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
En klassisk opskrift på karrysild fra Nyhavn.
Sådan gør du:
  1. Hjemmerørt mayonnaise: Rør æggeblommerne seje med salt og tilsæt sennep.
  2. Tilsæt olien dråbevist, indtil æggeblommerne bliver tyktflydende.
  3. Rør derefter olien i mayonnaisen i en tynd stråle, til den er cremet.
  4. Karrydressing: Varm smør eller olie på en pande og svits karryen ved svag varme, til den skifter farve efter et par minutter.
  5. Bland karry med mayonnaise og cremefraiche.
  6. Silden skæres i passende stykker og blandes i karrydressingen. Smag til med salt og peber.
  7. Lad den færdige karrysild stå i mindst 12 timer, inden den serveres.
  8. Drys med hakket rødløg og bredbladet persille.
Tips!
Karrysild er ikke fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge