Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød kikærterne i koldt vand min. 8 timer og kog dem møre i frisk vand 45 min. Skær baconskiverne i tynde strimler og steg dem gyldne i en gryde. Læg aconstrimlerne til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Steg løgene et par min. i det afsmeltede baconfedt. Tilsæt selleri og krydderier og steg et par min. Tilsæt bouillon og kikærter og lad suppen simre 10 min.
  3. Blend en tredjedel af suppen jævn og hæld det tilbage i gryden. Smag til med salt og peber og server med friskhakket koriander eller persille og bacondrys.
Tips!
Kikærter fra dåseskal afdryppes og koges med i suppen de sidste 10 min.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge