Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom den istandgjorte kylling i en gryde med bouillon eller vand. Kog op og skum. Salt tilsættes kun ved vand eller usaltet bouillon.
  2. Kom løg, porre og bladselleri i og kog, til kyllingen er mør (ca. 45 minutter).
  3. Pil skind og ben fra kødet og skær det i små terninger.
  4. Smelt smørret i en gryde og svits karry med. Kom tomat og hvidløg i og lad det snurre kort, før melet røres i.
  5. Tilsæt 2 dl af suppen og kog godt igennem, før det pureres igennem en sigte.
  6. Hæld tilbage i en gryde og spæd med resten af den siede kogelage/ suppe.
  7. Kom fløden i til sidst. Varm suppen igennem, tilsæt kylling og smag til.
  8. Serveres med lidt grønt drys som f.eks. brøndkarse.
Tips!
Karrysuppe med kylling er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Hanne Bloch

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri