Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Supper
Få varmen med en god karrysuppe med masser af lækkert fyld og tilbehør.
Sådan gør du:
  1. Skræl græskarret, halvér det, og fjern kernerne. Skær frugtkødet i terninger på 2x2 cm.
  2. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl ingefæren, og hak den fint.
  3. Sautér løg, hvidløg og ingefær bløde og blanke i olie i ca. 5 min. Tilsæt karrypasta og græskarkød, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt kokosmælk og bouillon, og lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 min.
  4. Kog risene efter pakkens anvisning.
  5. Blend ca. halvdelen af græskarterningerne med lidt suppe, rør det tilbage i gryden, og varm igennem. Smag til med farin, citrussaft, salt og evt. mere karry. Vend rejerne i suppen, og varm igennem i 1 min.
  6. Servér i dybe tallerkner med kogte ris og grønt drys.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri