Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør 25 g gær ud i 2½ dl lunt vand. Tilsæt 1 tsk olivenolie, og ½ tsk salt.
  2. Bland 200 g grahamsmel (ca. 3½ dl) og ca. 200 g pizzamel (ca. 3½ dl) i lidt ad gangen, til dejen har en passende konsistens.
  3. Ælt dejen og stil den tildækket til hævning i 15 min.
  4. Del dejen i 4 stykker og rul hver del til en cirkel (20-25 cm i diameter).
  5. Fyld: Pil og hak 1 rødløg (ca. 100 g) fint.
  6. Skræl og skær 3-4 kartofler (ca. 250 g) i tynde skiver. Fordél 2 dl tomatsovs (gerne færdiglavet pizzasovs), kartoffelskiver, finthakket løg, 1 fed knust hvidløg og 75 g lufttørrede skinkeskiver (f.eks. parmaskinke eller serrano) delt i halve over bundene. Fjern evt. fedtkant.
  7. Drys med 75 revet mozzarella med højst 17% fedt og 2 tsk tørret oregano.
  8. Bag pizzaerne ved 225 grader 12-15 min. på midterste rille.
  9. Garnér med frisk oregano ved servering og giv råkost til.
  10. Rækker til 4 personer som hovedret og som frokostret til 8 personer.
Tips!
Oregano kan erstattes af rosmarin, og skinke kan varieres med røget laks.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „Fuldkorn – der frister” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri