Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Diabeteskost
Kartoffelporresuppe
(4 personer)
Sådan gør du:
  1. Skær 2 porrer (ca. 250 g) i skiver. Skær 800 g kartofler og 2 persillerødder (ca. 300 g) i tern. Svits porrerne i 1 spsk fedtstof i en gryde, uden at de tager farve. Tilsæt kartofler og persillerødder og svits videre i et par min. Tilsæt 1¼ l grønsagsbouillon.
  2. Lad suppen koge i ca. 30 min. under låg. Kom 2 dl mælk med højst 0,7 % fedt i og kog op. Blend suppen. Smag til med salt, peber og ¼ tsk revet muskatnød. Steg 4 skiver bacon (ca. 80 g) på en tør pande.
  3. Læg baconskiverne på noget fedtsugende papir og bræk dem i mindre stykker. Drys baconstykker over suppen. Pynt med klippet purløg og servér.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „Mormormad – klassikere med kulør” udgivet af Diabetesforeningen
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri