Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Kartoffelsalat med æg og røget sild
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
Kartoffelsalat:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 min. Skær kartoflerne i tern og afkøl dem.
  2. Rør cremefraiche sammen med dild. Vend sammen med kartoflerne og smag til med salt og peber.
  3. Sild: Skær hoved og hale af fiskene. Åbn i bugen og læg dem fladt på skindsiden.
  4. Løft rygbenet op fra halen. Skrab resten af benene væk med en kniv, vend fisken om og træk forsigtigt fiskeskindet af fra halespidsen. Del fiskekødet i mindre stykker.
  5. Anret salatblade med kartoffelsalat og læg stykker af sild og æg på toppen. Spis evt. brød til.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri