Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En lækker sommeropskrift i form af kartoffelsalat med asparges i skinke.
Kartoffelsalat med asparges i skinke
4 personer
Koge/bagetid: ca. 30 min.
Mayonnaise (evt. 125 g færdiglavet):
1½ tsk. citronsaft
ca. 2 tsk. stærk karry
Fyld:
2-3 æg
8-12 skiver
Drys: dild
Sådan gør du:
  1. Kog kartoflerne i 15-20 min., og skær dem ud i både.
  2. Rør en mayonnaise af æggeblomme og salt, og tilsæt citronsaft eller eddike. Tilsæt olien dråbevis, til æggeblommen bliver tyktflydende. Rør resten af olien i mayonnaisen i en tynd stråle, til den er cremet.
  3. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen. Smag dressingen til med karry og salt. Vend de kogte kartofler i dressingen.
  4. Kog æggene i ca. 10 min., til de er hårdkogte. Pil og hak dem. Drys dem over kartoffelsalaten.
  5. Bagte asparges med skinke:
  6. Bræk den træede ende af de grønne asparges. Vikl et par skiver skinke om 3-4 aspargeser. Læg dem på sølvpapir på en bageplade, og bag dem i ca. 5 min. i en 225 grader varm ovn, til skinken er sprød.
  7. Anret kartoffelsalaten med feltsalat og bagte asparges med skinke, og drys med dild.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri