Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skrub eller skrab kartoflerne rene og kom dem i kogende letsaltet vand. Lad dem simre 8-10 min.
  2. Tag gryden af varmen og lad dem trække færdige under låg ca. 8 min.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  4. Blend rygeost og fløde sammen med skyllet estragon. Tilsæt fintsnittet purløg og smag til med salt og peber.
  5. Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem sammen med dressingen.
  6. Drys med finthakket rødløg og evt. lidt mere purløg.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge