Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kartoffelsalat med sardiner, artiskokker og oliven
(4 personer)
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 25 min. (kartofler)
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
3 spsk olivenolie
1 dåse sardiner
Sådan gør du:
  1. Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skær dem i kvarter.
  2. Lad artiskokhjerterne dryppe af i en sigte og skær dem hver i 4-6 både. Skær peberfrugten i små tern.
  3. Rør olivenolie og vineddike (eller citronsaft) sammen i en stor skål. Vend peberfrugterne i dressingen.
  4. Vend forsigtigt kartofler, artiskokker, oliven og grofthakket persille sammen med peberfrugterne.
  5. Anret salaten på et fad. Tag forsigtigt sardinerne op af dåsen, lad dem evt. dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  6. Bryd sardinerne i store stykker og fordel dem over salaten.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri