Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skrub kartoflerne rene og kog dem 8 min. i letsaltet vand. Sluk for varmen og lad dem trække møre under låg – ca. 8 min.
  2. Hæld vandet fra kartoflerne, skyl dem med koldt vand og lad dem afkøle (gamle kartofler vaskes, koges og pilles).
  3. Skær den nederste træede ende af de grønne asparges og skær dem i snitter.
  4. Blanchér dem i kogende, letsaltet vand 1-2 min. Dyp dem i koldt vand og lad dem afkøle.
  5. Rens radiserne og snit dem fint.
  6. Pisk mayonnaise eller kvark sammen med cremefraiche og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, salt og peber.
  7. Tilsæt 3 spsk finthakket persille og 1 spsk finthakket mynte.
  8. Skær kartoflerne i både, skiver eller tern og vend dem i dressingen sammen med asparges og radiser – tag evt. lidt fra til pynt.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri