Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Steg porrerne klare i smør i en gryde og tilsæt timian og kartofler skåret i stykker.
  2. Hæld bouillon/vand på og kog grønsagerne helt møre.
  3. Blend suppen til jævn konsistens og tilsæt fløde og evt. mere bouillon eller vand, hvis suppen er for tyk.
  4. Smag suppen til med salt og peber. Laksemousse: Skær laksen ud i mindre stykker og blend dem til fin konsistens.
  5. Krydr med salt og peber. Tilsæt gradvist piskefløde under omrøring og stop, så snart moussen har ensartet konsistens.
  6. Smør brødskiver, der evt. er ristede, med laksemousse og pynt med små salatblade eller dild. Servér til den rygende varme kartoffelsuppe.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri