Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Kartofler i krydret sovs
(4-6 personer)
Arbejdstid: 15 min.
Stege/kogetid: 18 min.
Ikke fryse-egnet
2-3 spsk olivenolie
1-2 fed hvidløg
½ dåse hakkede
½ tsk paprika
1-2 spsk balsamico
Sådan gør du:
  1. Skær kartoflerne i halve eller kvarter. Steg dem gyldne på en pande med olivenolie og tag dem af panden.
  2. Steg finthakket hvidløg blanke på panden og tilsæt tomater, krydderier og balsamico.
  3. Kog igennem og smag til med salt og peber. Lad sovsen simre 10 min.
  4. Læg kartoflerne i sovsen og varm dem igennem.
  5. Anret i et dybt fad og drys med friskhakket koriander.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge