Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udrør gær i lunkent vand. Rør salt i. Tilsæt hvedemel, og ælt dejen godt, til den er elastisk og smidig (5-10 min.). Lad dejen hæve et ikke for varmt sted i ca. 3 timer, eller stil den tildækket i køleskabet i 8-10 timer. Tag i så fald dejen ud 20 min. før, du skal bruge den.
  2. Lav 1 kugle af dejen, og læg dem på et meldrysset bord. Tryk dejen til en flad cirkel med hæn-derne. Rul dejen ud til ½ cm’s tykkelse. Læg dejen på en bageplade med bagepapir.
  3. Fyld: Skær kødet i tynde strimler, og steg dem i olie på en pande. Tilsæt kebabkrydderi, og steg det kort med. Krydr med salt og peber.
  4. Kom tomatsovsen på pizzaen, fordél revet ost over og derefter kødet.
  5. Bag pizzaen ved 225 grader på midterste ovnribbe i ca. 20 min.
  6. Fordél skyllet og afdryppet salat over pizzaen. Rør den græske yoghurt med klippet purløg, salt og peber, og dryp det overpizzaen, eller servér det til.
Velbekomme!
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri