Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Det er sæson for de søde kirsebær. Brug dem i en dejlig kage med mandeltop (toscatop). Kagen kan serveres som dessert med koldt flødeskum eller som kaffekage.
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pisk smør og sukker cremet og pisk æg og vanilje i.
  3. Sigt mel, bagepulver og salt sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken.
  4. Fyld dejen i en smurt springform eller dyb tærteform (24 cm). Vend de udstenede kirsebær med sukker og majsstivelse og fordel dem på dejen.
  5. Bland mel, sukker og farin sammen og hak det kolde smør i, til det bliver en klumpet dej.
  6. Tilsæt mandler og fordel det over bærrene.
  7. Bag kagen midt i ovnen 50-60 min. Stil den til afkøling på en rist og nyd kagen med flødeskum.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri