Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Klassisk burger
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
½ spsk olie
2 skiver ost
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med 1 spsk revet løg, worcestershiresauce, salt og peber. Form det til 2 flade bøffer.
  2. Skær resten af løget i tynde skiver. Steg løgene bløde på en pande med olie og hold dem varme.
  3. Steg bøfferne på panden 2-3 min. på hver side. Læg en skive ost på hver bøf og lad den smelte lidt.
  4. Lun bollerne og flæk dem. Læg salatblade, tomatskiver og bøffer på underbollen. Fordel de bløde løg og skivede syltede agurker ovenpå og slut af med overbollen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri