Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En skøn sommeropskrift i form af blandet salat med en lækker pariserbøf.
Sådan gør du:
  1. Skyl og tør salaten, skær tomaterne i halve, og snit forårsløgene fint.
  2. Rør en dressing af knust hvidløg, sennep, olie og eddike. Krydr med salt og peber. Vend salat, tomat og forårsløg sammen med dressingen. Fordel salaten rundt i kanten på fire tallerkner, så der er plads til pariserbøffen.
  3. Form tatarkødet til fire bøffer, ca. 1 cm tykke. Læg dem på halve eller hele skiver brød, og tryk kødet ned om brødets sider. Krydr med salt og peber.
  4. Varm en stegepande godt op, og brun kødet i højst to minutter. Steg videre ved lavere temperatur, til kødet er rødt, rosa eller gennemstegt (frisk tatarkød må godt være rødt).
  5. Vend bøfferne om på brødsiden, og rist brødet kort. Servér straks med den blandede salat, rødløg i ringe og en æggeblomme på hver pariserbøf.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge