Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Der er intet så julet som en sprød nybagt brunkage!
Sådan gør du:
  1. Opløs potasken i vandet.
  2. Smør, sirup og sukker koges op og den opløste potaske røres i. Afkøl massen til den er lunken.
  3. Bland mandler, sukat/appelsinskal med sigtet brunkagekrydderi og hvedemel i en skål. Bland sukkermassen i melblandingen og ælt dejen til den er ensartet og smidig.
  4. Tril dejen til tykke stænger (Ø 4 cm) og lad dem hvile i køleskabet i mindst 12 timer.
  5. Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 180° C traditionel varme.
  6. De afkølede dej-stænger skæres i tynde skiver og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
  7. Bag brunkagerne i 8-10 minutter
  8. Afkøl brunkagerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.
Tips!
Dejen kan også rulles tyndt ud og udstikkes til figurer.
Velbekomme!
Foto: Dr. Oetker/Opskrift: Dr. Oetker
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge