Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Prøv at koge de lækre klejner som klejneringe i stedet for!
Klejnekranse
30-40 stk
Arbejstid: 30 min.
Hviletid, dej: mindst 1 time og gerne længere
Kogetid: 2-3 min.
Ikke fryse-egnede
Sådan gør du:
  1. Tilbered dejen som til klejner.
  2. Udrul dejen til en 1/2 cm tyk plade og udstik ringe (8 cm i diameter).
  3. Kog dem som ved klejner og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
  4. Servér dem med flormelidrys og syltetøj.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Hanne Bloch

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge