Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr mel og smør evt. i en foodprocessor. Bland hjortetakssalt, kardemomme, sukker og revet citronskal i.
  2. Ælt dejen sammen med æg og fløde.
  3. Stil dejen koldt 1 time og rul den ud 2-3 mm tyk.
  4. Stik dejen ud i hjerter og stjerner med kageforme, eller skær 2 cm brede og 6-8 cm lange strimler og slå knuder.
  5. Varm palmin i en stor gryde, så den er 1/ 3 fyldt. Bag 5-6 klejner ad gangen, til de er lysebrune på begge sider, 3-4 min.
  6. Tag klejnerne op med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.
  7. De afkølede kager opbevares i en lufttæt dåse eller beholder.
  8. Drys flormelis igennem en si hen over kagerne lige før servering.
Tips!
Vigtigt: Pas på, at små børn ikke kommer for tæt på den varme gryde og brænder sig. Hvis fedtstoffet går i brand, lægges straks et grydelåg på – brug aldrig vand.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri