Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Findél smørret i melet og tilsæt citronskal og sukker.
  2. Pisk æggene let sammen og bland dem i melblandingen sammen med fløden.
  3. Ælt dejen sammen. Lad dejen hvile koldt mindst 1 times tid og helst 1/2-1 dag, så bliver den mere „sej”.
  4. Rul en mindre portion af dejen ud ad gangen og rul den ud til en tynd plade.
  5. Skær dejen i strimler på 10 x 3 cm med en klejnespore.
  6. Lav en ridse midt i hver dejstrimmel. Træk den ene ende igennem ridsen og form en klejne. Kog kagerne i varmt fedtstof, (fedtstoffet er klar, når en franskbrødsterning på 1 x 1 cm bliver lysebrun på 1 min.).
  7. Kog kagerne lysebrune – nogle stykker ad gangen. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Lad dem køle helt af, før de kommes på dåse.
Tips!
Kagerne kan serveres med flormelisdrys eller syltetøj.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri