Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En klassisk og velsmagende ret.
Kødboller i karry
Arbejdstid: 40 min.
Hviletid, fars: ½ time
Kogetid, boller: 8-10 min.
1 tsk salt
1 æg
3 spsk mel
Sovs:
3 spsk smør
3 spsk mel
Sådan gør du:
  1. Rør salt i kødet, til det er sejt.
  2. Rør de øvrige ingredienser i.
  3. Lad farsen hvile en halv time.
  4. Bring letsaltet vand i kog.
  5. Form boller af farsen med en spiseske og kog dem i 8-10 min.
  6. Svits løg klart i smørret og svits karry med. Tilsæt æble.
  7. Rør melet i og spæd med væden.
  8. Kog kort og smag til. Servér bollerne i karrysovsen og byd løse ris til.
Tips!
Kødboller i karry er fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Hanne Bloch

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge