Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Kødboller i mandelsovs
(4-6 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 15 min.
Fryse-egnet
2 skiver lyst brød
2 fed hvidløg
1 æg
2-3 spsk olivenolie
50 g mandler
1 dl hvidvin
Sådan gør du:
  1. Skær skorperne af brødet og hak det fint sammen med pillet hvidløg. Ælt halvdelen af blandingen sammen med kødet og tilsæt æg, salt og peber.
  2. Form farsen til små kødboller, tril dem i mel og brun dem gyldne på en pande med olie.
  3. Hak mandlerne og vend dem sammen med resten af brød og hvidløg.
  4. Tag kødbollerne af panden og steg nu mandelblandingen gylden. Tilsæt vin og bouillon og giv det et opkog.
  5. Læg kødbollerne i sovsen og lad retten simre 10 min. Spæd evt. med lidt vand eller bouillon om nødvendigt.
  6. Drys med persille og server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri