Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Prøv kødboller med mandelsovs en ny og spændende måde at servere hakket kød på.
Sådan gør du:
  1. Skær skorperne af brødet og hak det fint sammen med pillet hvidløg.
  2. Ælt halvdelen af blandingen med kødet og tilsæt æg, salt og peber.
  3. Form farsen til små kødboller, tril dem i mel og brun dem gyldne på en pande med olie. Hak mandlerne og vend dem sammen med resten af brødet og hvidløg.
  4. Tag kødbollerne af panden og steg nu mandelblandingen gylden.
  5. Tilsæt vin og bouillon og giv det et opkog.
  6. Læg kødbollerne i sovsen og lad retten simre 10 min. Tilsæt evt. lidt vand eller bouillon.
  7. Drys med persille og servér straks med det valgte tilbehør.
Tips!
Kødboller i mandelsovs er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri