Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Pasta og nudler
Lækker hverdagsret med italienske fornemmelser.
Sådan gør du:
  1. Hak løg, hvidløg og peberfrugt og bland det sammen med paprika.
  2. Ælt halvdelen sammen med kødet og tilsæt havregryn, æg, salt og peber.
  3. Steg resten af grønsagerne i en gryde med olie 5 min. og tilsæt hakkede tomater og vand. Giv sovsen et opkog.
  4. Form farsen til små kødboller og læg dem i sovsen én ad gangen. Lad dem simre i sovsen ca. 20 min. – tilsæt evt. lidt vand undervejs. Smag til med salt og peber og servér med ris eller pasta.
Tips!
Kødboller i tomatsovs er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge