Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Skøn og børnevenlig.
Kødboller med pinjekerner og tomat
2 personer
Arbejdstid: 30 min.
Stege/bagetid: ca. 20 min.
½ tsk. groft salt
2 spsk. persille
½ tsk. stødt kanel
1 spsk. pinjekerner
1 tsk. olivenolie
Tilbehør: pasta eller ris
Sådan gør du:
  1. Ælt det hakkede kød med salt, peber, hakket persille, knust hvidløg, kanel og pinjekerner, til det er ensartet. Tilsæt tomatjuice.
  2. Form farsen til 8-10 kugler på størrelse med cherrytomaterne.
  3. Tril kødbollerne i olie.
  4. Læg dem sammen med tomaterne i et ovnfast fad.
  5. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader, og bag i ca. 20 min., til kødet er gennemstegt. Servér med pasta eller ris.
Tips!
Kødboller med pinjekerner og tomat er fryseegnet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard / Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri