Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Varm skiver af kød i ksekødssuppen. Kog kartoflerne ca. 20 min.og pil dem. Kog grønsagerne ca. 5 min. i letsaltet vand, til de er tilpas møre.
  2. Sovs: Smelt smørret i en gryde og drys melet i. Pisk, til alt smør er suget op. Rør suppen fra kødet i lidt ad gangen. Kog ved svag varme i ca. 4 min.
  3. Smag til med peberrod og salt og tilsæt rosiner. Servér skiver af kød med varm sovs og nykogte grønsager og kartofler.
Tips!
Det resterende kød kan bruges koldt til smørrebrød, salater eller sammen med grønsager.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge