Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Kokoskage med ingefær
(1 kage, 16 stykker)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 40 min.
Fryseegnet
Ingredienser:
200 g smør
100 g sukker
2 æg
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g kokosmel
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Pisk blødt smør luftigt med sukker og muscovadosukker. Tilsæt fintrevet ingefær og et æg ad gangen, og rør godt.
  2. Bland mel med bagepulver, og drys det igennem en si i dejen skiftevist med lun kokosmælk. Vend kokosmel i dejen.
  3. Hæld dejen i en firkantet bradepande beklædt med bagepapir.
  4. Bag kagen i ca. 40 min. i midten af en 175 grader varm ovn. Lad den køle lidt af, og skær den ud i firkanter.
  5. Servér kagen med stykker af frisk melon.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri