Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Steg skalotteløg og hvidløg bløde og blanke i en gryde med olie. Tilsæt bouillon og kog det igennem 5 min.
  2. Tilsæt ærter og kog det igennem 1-2 min. Tilsæt skyllede mynteblade eller persille, rør rundt og tag suppen af varmen.
  3. Blend suppen jævn og tilsæt piskefløde. Smag til med salt og peber og stil suppen i køleskabet indtil brug.
  4. Rør fintrevet lime- eller citronskal sammen med 1-2 spsk saft, lidt finthakket chili og olivenolie.
  5. Vend de afdryppede rejer i dressingen – hak dem evt. groft først. Vend evt. ærteskud eller lidt hakket mynte eller persille i og smag til med salt og peber.
  6. Anret den kolde suppe i små glas og top op med rejesalat.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge