Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vend gulerødderne sammen med skalotteløg, hvidløg, ingefær, fintrevet appelsin- og citronskal, salt, peber og olivenolie og læg dem i en bradepande med bagepapir.
  2. Dæk tæt med stanniol og sæt bradepanden i ovnen. Tænd på 200 grader og lad det bage 1 time. Tag stanniolen af de sidste 10 min. Tjek, at gulerødderne er helt møre.
  3. Blend det hele sammen med appelsinsaft og kærnemælk og smag til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt evt. koldt vand til passende konsistens. Stil suppen i køleskab min. 3 timer.
  4. Pil jomfruhummerhalerne og skær dem i 2 cm tykke skiver. Rist dem hurtigt på en pande med olivenolie. Tilsæt hvidløg, salt og peber og hæld det over i en skål til afkøling. Smag til med citronsaft og tilsæt grofthakket persille.
  5. Anret suppen i portionsskåle eller glas og top op med jomfruhummersalat.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri