Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FiskTærter, pizza og madpandekager
Madpandekager med fyld er delikate og pryder ethvert bord. Disse er endvidere med cremet laksemousse og dild.
Kolde pandekager med laksemousse og salat
8 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stegetid: ca. 30 min.
Madpandekager (8 store pandekager):
3 æg
200 g hvedemel
ca. ½ dl olie
Røget laksemousse:
Tilbehør: røde og grønne salater, dild, citron og evt. brød
Sådan gør du:
  1. Madpandekager:
  2. Pisk æg, salt og mel sammen. Tilsæt mælk lidt ad gangen, og pisk dejen ensartet. Lad den hvile i køleskab i ca. 30 min. Rør evt. mere mælk i, hvis dejen er for tyk.
  3. Varm panden godt op, og kom lidt olie på. Hæld et tyndt lag dej på, og steg pandekagerne lysebrune på begge sider.
  4. Læg evt. et stykke madpapir mellem hver pandekage. Sæt dem i køleskabet, og lad dem blive helt kolde.
  5. Laksemousse:
  6. Blend stykker af kold laks i en foodprocessor til ensartet konsistens, og og krydr med lidt salt og de 2 slags peber. Tilsæt fløde i en stråle, mens maskinen kører hurtigt, men kør ikke for længe, for så kan moussen skille.
  7. Smør moussen i et jævnt lag på madpandekagerne. Tril pandekagerne tæt sammen, og skær dem i skiver på 3-4 cm.
  8. Anret stykker af pandekager med laksemousse med salater, dild og citron. Servér med brød.
Tips!
Madpandekager uden fyld er fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Line Falck/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge